Om Kilden til velvære

Hvem er jeg?

Jeg hedder Anita Gustavsen og er en årgang 1974. Jeg er gift med Lars og vi har sammen 3 dejlige børn – Victoria 2002, Isabel 2004 og Silas 2013. 

Jeg elsker min familie – naturen, god musik, citater, ordsprog. Jeg går mange ture, spiller musik , synger - nyder at lave ting der giver mig god energi. 

Jeg har altid holdt meget af at gøre mennesker omkring mig glade og tilfredse. I mine tidligere job har jeg serviceret kunder på bedste vis både da jeg arbejdede i forretning, og da jeg arbejdede med salg, marketing og annoncesalg. Jeg har altid holdt meget af kundekontakten – snakken med mine kunder – men det at få lov til at arbejde med mennesker via Kranio Sakral Terapien - det er helt fantastisk, og jeg føler endelig at jeg er i mit rette element.

Min egen erfaring med Kranio Sakral

Da vi fik Silas i 2013 var han lidt skæv i baghovedet pga. en favoritside i min mave under graviditeten. En kær veninde fortalte mig, at Silas ville kunne få motoriske udfordringer pga. det skæve baghoved som trykkede på lillehjernen , som koordinerer vores bevægelser og bl.a har med vores balance at gøre. Jeg opsøgte derfor en KST- terapeut og efter 3 behandlinger var Silas rettet og vi var glade! 

Efterfølgende har jeg igen opsøgt en KST terapeut fordi vores døtre med et halvt års mellemrum fik smerter i ryggen. De fik hver 2 behandlinger – skævhederne og spændingerne blev rettet og løsnet og de var hurtigt fit for fight igen! 

Jeg døjede i nogle år med mange spændingshovedpiner, som jeg i lang tid dulmede med panodil. Det gik til sidst ud over min nattesøvn og jeg bestilte tid ved vores KST terapeut og dette blev vendepunktet i mit liv. 

At mærke den ro som jeg følte i min krop – det var simpelthen en gave. Jeg fik det stile og roligt bedre – spændingerne i nakken aftog – hovedpinen og søvnbesværet blev sendt til tælling og jeg besluttede mig for, at jeg ville lære disse fantastiske KST-teknikker som havde hjulpet mine børn og mig selv. Hvis jeg kunne lære at løsne folks kroppe for skævheder og spændinger, hjælpe deres krop i balance og give dem denne behagelige følelse af ro og afspændthed i kroppen, så ville jeg blive et lykkeligt menneske. 

Mig som behandler

Jeg kan nu disse KST-Teknikker. Jeg kan løsne kranieknoglerne – kan rette ryg og nakke samt give organmassage. Teknikkerne har jeg lært af Trine Rosenberg , som er indehaver af KST-Akademiet i Silkeborg og jeg er så taknemmelig! 

Når jeg har en klient i mine hænder er det vigtigste for mig at klienten føler sig godt tilpas og går fra min klinik glad og lettet. 

Jeg glæder mig til at møde dig, så vi sammen kan finde din kilde til velvære – du er så hjertens velkommen i min klinik!


Kontakt

Kilden til velvære
Adresse: Skovbrynet 9, 5610 Assens
Tlf: 29 40 58 39
E-mail: anitagustavsen@mail.dk
CVR: 40735593

Symptomer